Coaching met behulp van paarden

Equine Assisted Coaching wordt met behulp van een paard en een coach door middel van een passende activiteit uitgevoerd. De sessie vindt plaats op de grond naast het paard. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben.

 Mogelijkheden zijn:

  • Groepssessies voor bedrijven, teambuilding.
  • Persoonlijke, individuele sessies.
  • Coachingstrajecten (bestaande uit meerdere sessies)
  • Kindercoaching individueel of in groepsverband.
  • Combinatie coaching/workshops (eventueel met ingebrachte thema's).

Coaching met behulp van paarden, pony's of ezels wordt gehouden op een mooie boerderij in de landelijke en bosrijke omgeving van het dorp Soest.

Tijdens en na de sessie(s) waaraan je deelneemt krijg je vaak een verrassende kijk op jezelf en het leven dat je leidt. Door persoonlijk inzicht, verkregen door de ervaringen tijdens de sessie(s) verdiep en verrijk je jouw functioneren zowel ten aanzien van jezelf als in groepsverband.

Doelstelling: bewustwording van en inzicht krijgen in eigen gedrag en handelingen, oplossingen bedenken, zelfvertrouwen, angst overwinnen, grenzen stellen, balans vinden, loslaten, betere samenwerking, gemakkelijker communiceren, leiderschap uitdragen, zodat je en jouw eventuele team positiever en daadkrachtiger in het leven staan.

Het is mogelijk voor ruiters om coaching te combineren met instructie om ruiter en paard naar een betere harmonie, balans en samenwerking in de combinatie te brengen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om coaching te combineren met andere activiteiten op de Detzkyhoeve in Soest, bijvoorbeeld: workshops, teamuitjes en bedrijf/kinderfeesten. zie website www.detzkyhoeve.nl 

Coaching en of instructie ook op eigen locatie mogelijk.