Introductie

1994:   Nederlandse Hippische Beroepsopleiding te Deurne, bedrijfsleider-instructeur (allround).
2013:   Keulseweg te Pijnacker, Equine Assisted Coach. Coaching met behulp van paarden. Aangesloten bij het KREAC.

 

Ervaring

Tijdens de opleiding aan de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding heb ik op diverse paardenbedrijven stage gelopen. De stageadressen waar ik praktijk ervaring heb opgedaan bestonden voornamelijk uit handels- en springstallen in het hele land waar ik vele paarden heb gereden, onder andere de springstal van Gerd Meier in Beusichem.

Na mijn studie ben ik jaren werkzaam geweest bij Egbert Schep, een grote handelsstal in Tull en 't Waal. In deze periode heb ik veel verschillende paarden, dressuur en springen, op diverse niveaus uitgebracht zowel jonge- als ervaren paarden.

Tevens ben ik werkzaam geweest als verrichtingsruiter bij het stamboek KWPN in Ermelo bij de W-jaargang en de Z-jaargang. De aangewezen hengsten van de KWPN hengstenkeuring moeten een 70 dagentest onder het zadel afleggen op het Hippisch Centrum Ermelo (voorjaar of najaar) om in aanmerking te komen voor een dekbrevet. Deze leeftijd van de hengsten is vanaf 3 jaar.

 

Werkzaamheden

Sinds 2003 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam in omgeving Utrecht. Ik geef instructie aan volwassenen en kinderen (privé- en groepslessen) zowel dressuur als springen. Africhting, training en corrigeren zowel rijtechnisch als gedragscorrectie van paarden. Coaching met behulp van paarden, deze sessies kunnen door mij zowel individueel als in groepen gegeven worden. Tevens bemiddel ik bij aan- en of verkoop van paarden en pony's.